10 september 2013
18:15

Emmaboda IS

Referat: Växjö FF 1 - Emmaboda IS

I en bra och välspelad seriefinal drar Växjö FF det längsta strået och vinner med 2-1. Vi börjar bra och skapar flest lägen i första halvlek men har ingen tur och får inte in ledningsmålet. Vi lägger flera bra hörnor varav en dansar längs hela mållinjen utan att gå in! 2:a halvlek börjar med att vi skapar ett friläge direkt som deras duktiga libero avstyr till hörna. På den hörnan sätter Ebba ledningsmålet men den ledningen får vi inte behålla länge. Direkt efter avspark går Växjö till anfall och gör 1-1 och sedan tar VFF över matchen och vi får försvara oss. Vi får till några farliga kontringar men när det återstår mindre än fem minuter får en VFF spelare på ett drömskott från 25 meter som går in i krysset till 2-1! Det är bara ta nya tag. Vi kan inte bara se till tabellen, vi måste även se vilken prestation vi gör och vilket passningsspel vi har fått till i år! Vi är värda en poäng idag men sådan är fotbollen. En mycket bra match av alla tjejer idag och ett extra plus till Annie E och Veronika!